Magazine Logo

Almaar Ambulanter - Bemoeizorg

Astrid van Osenbruggen

Participatie

Symposium 'Almaar Ambulanter' | Georganiseerd door GGZ Noord-Holland Noord, GGZ Dijk en Duin en Geriant | 28 juni 2006 | Heiloo Het symposium op het terrein van het voormalige psychiatrisch ziekenhuis St Willibrord in Heiloo werd geopend door Adriaan Jansen, voorzitter van de Raad van Bestuur van GGZ Noord-Holland Noord (GGZ NHN). Het programma bestond uit presentaties van uiteenlopende transmurale en ambulante projecten die ons land rijk is. Het doel was om van elkaar te leren en elkaar te inspireren, maar vooral om te laten zien hoe goed ambulant werken 'werkt'. Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website