Magazine Logo

Tering

Jos Dröes

Participatie

Tering Voor grote bezuinigingen moet je bij de kleintjes wezen. Voor hen is een kleine bezuiniging al een grote. Bovendien zijn er veel van. Voor kleine bezuinigingen moet je bij de groten wezen. Voor hen is een grote bezuiniging nog maar een kleine. Bovendien zijn er weinig van. Je kunt ze niet ontzien, de kleintjes: alles is veel voor wie niet zo veel heeft en vele kleintjes maken één grote. Je kunt ze wel pakken, de groten: maar alles is weinig voor wie veel heeft en één zwaluw maakt geen zomer. Ongelijke monniken, ongelijke kappen. Vroeger ging ik nu Marx lezen. Maar de tijd van het gelijk is voorbij. Meerzijdige partijdigheid is de nieuwe norm. Dröes Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website