Magazine Logo

In Memoriam

Nic Vos de Wael

Participatie

Het overlijden van Frank van Hoof op 6 november 2017 kwam totaal onverwacht. Van de ene op de andere dag was hij weg. Nooit meer bellen of mailen om wat informatie te delen. Nooit meer even van gedachten wisselen over de nieuwste ontwikkelingen in de ggz. Het was onwezenlijk. Frank was een ideale gesprekspartner. Allereerst was hij ontzettend aardig. Daarnaast wist hij geweldig veel. En bovendien was hij iemand die rustig en diep over de zaken nadacht. Die combinatie van alles was een verademing in de wereld van de ggz, die soms zo ondoorzichtig en gepolariseerd is. Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website