Magazine Logo

Portretten van oudere sporters

Arie Stolk

Geron

Bram is 74 jaar. Hij werkte als purser bij de KLM. Dat is alweer lang geleden. Hij ging al op 56-ja-rige leeftijd met pensioen. In zijn jonge jaren deed hij veel aan sportduiken, maar zijn grote passie werd zeezeilen. Dat zijn hobby's waar je een goede conditie voor nodig hebt. Vooral in combinatie met zijn werk vroeg hij zich af, hoe blijf ik fit? Hardlopen en tennis waren vanwege zijn onregelmatige werktijden de beste vormen van sportbeoefening. Hij liep zijn rondjes niet alleen thuis, maar ook tijdens zijn stops in Thailand, Australië, Canada, de VS en op Curacao. Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website