Magazine Logo

Station DSM

Marcia Kroes

Participatie

De DSM is net centraal station Utrecht. Het is een komen en gaan, een drukte van belang, er gaat veel mis en er wordt veel over gediscussieerd. Er wordt elke keer aan verbouwd en stukken worden verwijderd. Nieuwe stukken worden toegevoegd. Je kunt veel richtingen uit maar niemand weet welke de juiste is en welk startpunt het beste is. Iedereen lijkt er een beetje in de war. Er verandert continu van alles en niemand die iets zeker weet. Maar watje wel kan zeggen over dit station, is dat er veel van alles is: veel winkels, veel eettentjes, veel reizigers en veel al dan niet deskundig personeel. En je kunt er alle kanten uit.. Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website