Magazine Logo

Welkom op de site van SWP Tijdschriften

Op deze site krijgt u de volledige online toegang tot de huidige editie en alle edities van de laatste drie jaar van de vakbladen Gerōn, Ouderschapskennis, Humanistiek en het tijdschrift voor Rehabilitatie.

U kunt artikelen doorzoeken op de inhoud, thema's en auteurs; u kunt het tijdschrift op uw beeldscherm lezen, maar ook van een betreffend artikel een PDF downloaden en opslaan in uw profiel. De online tijdschriften zijn voor iedereen doorzoekbaar. Maar bezoekers die niet ingelogd zijn krijgen alleen samenvattingen te zien. Voor volledige toegang is het nodig om te registreren.

Bent u al abonnee?

Bent u abonnee van een van de titels en wilt u de eerste keer inloggen, dan wordt u gevraagd het om uw abonneenummer, postcode en huisnummer/postbusnummer. Hierna kunt u zich registreren en ontvangt u een bevestigings e-mail met uw inloggegevens.
 

Heeft u nog geen abonnement?

Volg dan de instructies voor het registreren en kies een tijdelijk online abonnement dat het beste bij u past. U kunt dit abonnement direct online afrekenen via iDeal, Credit Card en PayPal.
 
Ga naar registreren en volg de instructies voor volledige toegang.
 

Adreswijziging doorgeven?

Bent u abonnee van de printuitgave en wilt u adresgegevens wijzigen, dan verzoeken wij u dit te doen via
de volgende link: http://www.aboland.nl/. Voer de titel in bij het blokje "Online regelen" en volg de instructies.

Gerōn

Op deze site vindt u een statisch archief van het tijdschrift Geron, over ouder worden en samenleving en het werken met en voor ouderen. Gerôn biedt een platform voor discussie en geeft informatie over het ouder worden en het werken met en voor ouderen. Het tijdschrift Gerôn is zijn tiende jaargang ingegaan met een nieuwe uitgever: Uitgeverij SWP. Het eerste nummer van de nieuwe jaargang is verschenen op 18 maart 2008. Geron wordt op dit moment uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum (www.bsl.nl)Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de Ouderschapskennis site.Waardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.


Naar de Waardenwerk site.Participatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.Participatie en Herstel.