Magazine Logo

Gerōn

Op deze site vindt u een statisch archief van het tijdschrift Geron, over ouder worden en samenleving en het werken met en voor ouderen.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de Ouderschapskennis site.Waardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.


Naar de Waardenwerk site.Tijdschrift voor Rehabilitatie

Het Tijdschrift voor Rehabilitatie (TvR) is een vaktijdschrift voor rehabilitatie van mensen met psychische beperkingen. Rehabilitatie is een domeinoverstijgende werkwijze. TvR besteedt aandacht hoe hulpverleners cliënten in de GGZ kunnen ondersteunen in hun herstelproces en het bereiken van hun wensen en doelen.

Naar de TvR site.